Pages

Saturday, August 30, 2014

Buku Skrap


Assalamualaikum..
Hai..
pernah tak korang dapat assignment kena hasilkan buku skrap? Dulu zaman sekolah pernah kan.. Tapi assignment ni, kena hasilkan buku skrap yang super kreatif. Assignment Pend. Khas aku masa sem 6 tahun lepas kena buat buku skrap.
So, kat sini aku share dgn korang, kut-kut la korang nak buat buku skrap tp x de idea. Boleh la ambil inspirasi giteww.. hewhew..
Bahan-bahannya ialah sketch book, kertas warna, gunting, ham, reben, dan apa2 bahan yg bersesuaian.

































No comments:

 
Images by Freepik