Pages

Thursday, May 19, 2011

Nape rasa susah ni...

 Camna saya nak cakap nie.. aduhai.. pasti korunk pernah rasa kan.. Confirm punyer.. Senag citer saya kini -















Saya kini dilanda demam Exam!!!..

Dunia ku kini buku,buku,buku aja..
Tiap masa terluang kena study..
Nak exam la katakan..
Tapi sampai otak aku rasa cam entahla..
Tapi ada la gak masa tuk rehat and bergelak ketawa,..hihi..

Rini hari pertama aku exam..
First time sepanjang saya belajar kat IPIK ni, nilah paper pertama yang saya rasa sangat susah. - Falsafah dan Pendidikan di Malaysia.. Saya x tawlah memang susah ke atau saya je yag rasa gitu. Tapi memang rata-rata kawan2 kata susah and pas abes jawab exam tadi saya tengok ada yang menangis, menjerit, dan ada yang tak terkata-kata..

Dah lamasanya petang dari jam 2.30-5.00 ptg.. time2 gitu otak x leh nak jalan sgt dah.. Tapi memang serius aku tadi rasa cam susah nak jawab, rasa cam tak dapat nak gune otak aku semaksimumnya.. dah la sejuk dok dalam air-cond. Mende nak jawab pun sume fakta dan teori, falsafah, tokoh segala sume ada.

Exam seterusnya minggu depan lak. Isnin pagi, subjek Perkembangan kanak-kanak. Selasa dan Rabu ptg lagi, subjek Pengenalan Pendidikan Khas dan Intervensi Awal Kanak-kanak. 

Nida, Good Luck, k.. Buat yg terbek!! 




  

3 comments:

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

betul! ssah! sgt ssah! pemikir~

Ain Atika Zailani said...

muka awak ayu jee...=) janga stress...rilex je...ehhehe

taliff said...

Rilex Rilex Rolex

 
Images by Freepik