Pages

Monday, January 31, 2011

Peristiwa 20 Jun 2010



Agak-agak you all, apa sebenarnya yang berlaku nie?...
teeettttttttt...
ini lah kejadian 20 jun yang lalu..
Kereta yg diatas sekali tu milik pemandu yang memandu laju oleh seorang pemandu yg x dikenali,
yg Myvi atas ni lak kereta yg dinaiki oleh aku dan keluarga ku..

Mengapa ia terjadi?
bagaimana?
sesiapa yang tahu kisah sebenar nya tahulah..
inilah die gmbrnye..

Alhamdulillah sume selamat,..
x de yg tercedera..
Siapa salah?
mmm...aku rase aku kot...huhu...
Tapi nape dilanggar dari belakang?
hmmm mungkin sebab aku terhegeh hegeh kut... ahaha..
x sempat nak masuk gear lagi, sibuk masuk belah kanan,..
asalnya nak elak dari motor kat depan,..
aku tgk kete belakang tu agak jauh lagi tp aku rse memang laju,
aku pon dok tengok dari cermin blkng tp x tekan minyak lak bg tambah laju,
pandai kan aku..
huhu.. sorry yek kpd yg berkenaan ..

kesian tu kete achik aku..
nasib bek die x marah, dia memahami,..
and aku pun dah say sorry to him..
ayah aku lak time tu x dek memng dah de kat KL,
my dad ckp x pela..,
sume pemandu mesti ada pengalaman accident,..
mende ni sume adalah pengalaman dan pengajaran,..
betul x?!..

2 comments:

Shybie Hasliza :) said...

azia ! welcome to the group kaki excident :)) ngeh3.

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

wlcome 2 the club 2!

 
Images by Freepik